Om Aqa-d

På den här sidan framgår det vilka vi är som driver bloggen och anledningarna till att vi håller den aktiv.

Vilka är vi?

Jag som driver den här bloggen heter Alicia Blix. Tillsammans med ett ett gäng gästskribenter bloggar vi om allt som har med design, webbdesign och formgivning att göra. Vi vet hur viktigt det är med exempelvis snygga och vältrafikerade hemsidor för att locka besökare till dina webbplatser.

Vi vänder oss till både dig som redan jobbar inom exempelvis webbdesign eller som grafisk designer, men också till dig som helt enkelt bara har ett intresse för design och vill lära dig mer om bildredigering, webbutveckling och mycket mer.

Vad är det som driver oss?

Ingen kan förringa den digitala närvaron i vår värld. Den är så närvarande att regeringskansliet till och med myntat begreppet “digitaliseringspolitik”. Samtidigt menar vi att digitalisering måste ske med stil och tanke.

Vi delar med oss av konkreta tips och information om hur du kan utveckla både dig själv och det du arbetar med. Vi ser med ljus framtid på den potential som finns inom all slags design – men inte minst den som sker i digitaliseringens namn.

Det finns så otroligt mycket man kan göra med nätets potential. Med rätt verktyg och rätt kompetens kan kreativiteten verkligen få sprudla. Det vill vi på den här bloggen vara med och bidra till. Vi hoppas väcka även din nyfikenhet på vad design har att erbjuda!